Ian 28, 2023, 02:46

EXCLUSIV: Liviu Dragnea, după vizita la Istanbul: „Ponta are dureri mari, va sta 4 săptămâni acasă”

foto aktual24

Liviu Dragnea, întors de la Istanbul, unde l-a vizitat pe Victor Ponta după operaţia la picior, a declarat pentru BreakingNews24 că premierul a trecut print-o operaţie foarte grea şi că va avea nevoie de 4 săptămâni de concediu medical.

„Are dureri foarte mari, operaţia a fost extraordinar de complicată, pentru că a avut o ruptură de ligamente mai veche de care nu a ştiut, asta a rupt meniscul şi de aici s-au produs tot felul de stricăciuni la genunchi. Eu eram acolo când a venit echipa de medici care l-a operat şi au explicat despre ce este vorba.  Operaţia a reuşit, dar este foarte grea recuperarea care trebuie făcută la rigoare, adică în fiecare zi trebuie să mişte genunchiul într-un fel anume cu nişte aparate. Ei l-au ridicat, au încercat să îl facă să meargă cu un cadru, dar foarte greu. Va trebuie să stea acasă cel puţin 3-4 săptămâni. Medicii vor face o evaluare vineri, să vadă dacă pot să îl externeze, dar sunt şanse minime, pentru că intervine problema legată de transport, cum se urcă în avion, cum stă în avion, puţin probabil să îi dea drumul vineri”, a declarat Liviu Dragnea.

Acesta a spus că a dorit să se ducă la Istanbul să vadă cu ochii lui cum se simte premierul: „Eu m-am dus să văd cu ochii mei, că se spunea că e o operaţie simplă, dar nu a  fost deloc”

Dragnea a precizat că dacă Ponta nu va fi externat vineri, duminică va pleca din nou la Istanbul.

Totodată, el a spus că premierul va prelungi delegarea atribuţiilor de prim-ministru către Gabriel Oprea.

Dacă perioada de repaus medical recomandată de medici va fi de 4 săptămâni, Ponta se va putea întoarce la serviciu în 13 iulie.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares