Mar 25, 2023, 21:36

EXCLUSIV Marele secret din Kiseleff: Cine îl schimbă la faţă pe Dragnea

Asaf Eisin/foto BN24.RO

Schimbarea evidentă de discurs şi atitudine politică manifestate de Liviu Dragnea nu au doar o explicaţie legată de pasiunea dezvoltată de şeful PSD pentru întâlniri dese cu Hans Klemm.

Dragnea s-a pus temeinic cu burta pe carte – învăţând inclusiv limba engleză – penru că doreşte să treacă la next-level în politică, să poată sta la masa greilor, în România şi în afară. Cum însă singur nu poate schimba nici imaginea sa şi nici pe cea a PSD, Dragnea a adus în mare secret din Israel o echipă de consultanţi politici, condusă de Asaf Eisin.

Acesta a fost prezent astăzi la Murighiol, alături de Dragnea, pentru a-l sfătui ce să spună şi cum să spună în conferinţa de presă pe care preşedintele PSD a susţinut-o după şedinţa Comitetului Executiv al partidului.

Asaf Eisin a lucrat pentru Tomislav Nikolic, liderul Partidului Progresist din ebia, unde s-a înfruntat cu foştii strategi ai lui Obama care fuseseră angajaţi de prşedintele Serbiei, Boris Tadic.

Noul strateg al lui Dragnea a lucrat şi pentru contracandidatul lui Netanyahu, Yitzhak Herzog, liderul Partidului Muncii. Conform presei israeliene, Eisin a primit pentru campanie un buget de 750 000 de shekeli, aproximativ 170 000 de euro, după ce partidul s-a confruntat cu un scandal legat de risipa de bani în campanie.

În PSD numele consultantului este ţinut la secret, acesta comunicând direct cu Dragnea şi staff-ul care lucrează, tot în secret, programul de guvernare al partidului.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares