Dec 8, 2022, 18:56

EXCLUSIV Strategii politici ai lui Băsescu și Udrea s-au mutat la Alina Gorghiu și la PNL

gorghiu

Pașii politici pe care îi face Alina Gorghiu, strategiile sale de acțiune și comunicare, sunt gândite și ghidate de consultanții politici de la agenția Kensington Communication, deținută de Răzvan Săndulescu și Cătălin Dumitru, acesta din urmă fost consilier de stat la Administrația Prezidențială în mandatul lui Traian Băsescu.

Kensington Communication a lucrat pentru Emil Boc, PDL și pentru Elena Udrea și PMP până în iulie 2014. Acum a fost angajată de Alina Gorghiu, după cum a confirmat pentru BreakingNews24 Răzvan Săndulescu. „Lucrăm doar pentru Alina, nu avem contract cu PNL”, a precizat acesta. Răzvan Săndulescu are o îndelungată relaţie cu PNL, fiind în trecut consilierul fostului preşedinte liberal Valeriu Stoica, dar şi şeful Departamentului de PR al PNL în perioada preşedinţiei lui Theodor Stolojan.

Pe lângă PNL, în perspectiva anului electoral 2016, cu două rânduri de alegeri, deci plin de oportunități financiare, s-au aciuat și foștii consilieri prezidențiali ai lui Traian Băsescu, Sebastian Lăzăroiu și Cristian Hrițuc. Cei doi au înființat firma Win Win Strategy, despre care unii dintre liberalii din teritoriu, mai ales primari, spun că le-a fost recomandată „de la centru” pentru a încheia contracte de consultanță. Surse din PNL susțin că cei doi s-ar ocupa și de strategia lui Răzvan Sava, actualul primar interimar al Capitalei. Cristian Hrițuc susține însă că este vorba doar despre o relație de prietenie cu Sava.

Sebastian Lăzăroiu a fost de două ori consilier prezidențial al lui Traian Băsescu, iar în 2011, pentru câteva luni, a fost ministru al muncii în Guvernul Boc.

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares