Mar 23, 2023, 04:47

EXCLUSIV Surse: Crin Antonescu pleacă din România

crin si kiwi

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, intenționează să părăsească nu numai politica, ci și România. El se va muta în Belgia, la Bruxelles, au declarat pentru BreakingNews24 surse din apropierea liderului liberal.

Acesta își va anunța în perioada următoare și demisia din Senat, pentru a se despărți definitiv de legăturile cu activitatea politică.

Colegii lui Crin Antonescu au speculat că prezența acestuia la dezbaterea moțiunii de cenzură de marți a fost ultima din cariera parlamentară a acestuia și că fostul președinte a intenționat să facă din ea una de „adio”.

Soția lui Crin Antonescu, Adina Vălean, este europarlamentar și locuiește la Bruxelles. Liderul liberalilor își petrece deja mult timp în străinătate, împărțindu-și viața între Bruxelles și Milano, dar frecventează și Coasta de Azur, împreună cu soția sa.

Antonescu a anunțat de mai multe ori că se va retrage din politică.

„Nu mă întorc (în viața publică – n.red.). (…) Sunt la fel de relaxat, la fel de mulțumit de deciziile pe care le-am luat și aceste decizii nu se schimbă, în sensul retragerii mele, e un act exclusiv de voință proprie, de la vârful politicii.
Am un mandat de parlamentar, pe care îl voi duce la capăt, dar nu intenționez sub niciun pretext să revin în vârful activității politice”, declara el în luna februarie, la B1 tv.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares