Mar 23, 2023, 04:26

EXCLUSIV Vanghelie şi-a făcut partid şi candidează de sub control judiciar la Primăria Sectorului 5

vanghelie si rizea

Marian Vanghelie nu are de gând să renunţe la primăria care l-a făcut vedetă, strângând deja semnături pentru o nouă candidatură la Sectorul 5, în ciuda faptului că este cercetat sub control judiciar şi urmează să fie trimis în judecată pentru corupţie. 

Surse politice au declarat pentru BreakingNews24 că Vanghelie a depus actele pentru înregistrarea unui nou partid, o clonă a PSD – Partidul Social Democrat Independent (PSDi), al cărui nume fusese rezervat la OSIM în perioada în care fostul primar făcea demersuri împreună cu Mircea Geoană pentru înfiinţarea unui vehicul după ce au fost excluşi din partid de Victor Ponta.

Vanghelie se bazează pe o măsurăoare sociologică din luna noiembrie, care îl cota cu 45% din intenţia de vot în sector, spun surse politice.

Candidatul PNL pentru primăria Sectorului 5, Ovidiu Raetchi, şi-a calibrat deja strategia electorală pentru o confruntare directă cu fostul baron al Sectorului. „Da, Vanghelie va candida, a strâns deja 12 000 de semnături pentru candidatură şi eu vorbesc despre această candidatură în mod asumat, pentru că vreau să îl scot la lumină, să se lupte cu mine”, a declarat Raetchi pentru BreakingNews24.

Candidatura lui Vanghelie ar face ca la Sectorul 5 să se lupte un personaj care a trecut prin arest şi care este pasibil de o condamnare pentru corupţie, cu un candidat al PSD care are legături cu clanurile interlope şi despre care presa a arătat că este dependent de acestea.

Cotidianul Cancan a publicat săptămâna trecută fotografii cu Cristian Rizea, candidatul PSD la primăria Sectorului 5, împreună cu şefii lumii interlope din sector, susţinând că unul dintre aceştia, mai precis Florin Belu (zis Ureche), finul lui Nuţu Cămătaru, este şeful de campanie al deputatului PSD.

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares