Mar 29, 2023, 19:29

Extremiștii europeni, antiamericani și rusofili, reuniți la Sinaia cu tovarășii lui Marian Munteanu cu ajutorul SRI

marine le pen

Un nou partid anti occidental și extremist va fi lansat în România, sub oblăduirea extremiștilor europeni conduși de celebra Marine Le Pen. Partidul se va numi Forța Națională și a fost lansat la apă sâmbătă, la Sinaia, în prezența liderilor europeni ai partidelor naționaliste și a Grupului pentru România, asociația lui Marian Munteanu, candidatul PNL la Primăria Capitalei, reprezentată la eveniment de actorul Florin Zamfirescu și de Stegarul Dac.

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, cel care a fost gazda reuniunii și care va conduce noul partid extremist a ținut să mulțumească SRI pentru sprijinul acordat în organizarea adunării de la Casino Sinaia. „Vreau să mulțumesc autoritătilor Ministerului de Interne, SRI și Primăriei Sinaia. În mod deosebit vreau să mulțumesc domnului colonel Daniel Croitoru de la SRI Prahova, domnului Teodor Bărbulescu, comisar șef la Poliția Sinaia, domnului Adrian Iacob de la Poliția Rutieră Prahova și domnului primar Vlad Oprea.  Le mulțumesc și  prietenilor de la Forța Națională și de la Grupul pentru România și celorlalte mișcari patriotice care au susținut acest demers”, a spus Rebega.

Marine Le Pen, invitata de onoare și lider al mișcării extremiste, anti americane și anti UE, a ținut un discurs în care a cerut românilor să se alăture curentului care cere desființarea Uniunii Europene.

„Uniunea Europeană nu este adaptată la provocările secolului XXI. Este nevoie de o altă formă de cooperare între popoare. Trebuie respectate istoria, suveranitatea și libertatea fiecărui stat membru. Un Consiliu al Europei îmbunătățit de la Atlantic până la Urali. Noi suntem avangardiștii acestui nou mod patriotic de cooperare. (…) Acesta este motivul prezenței mele aici: pentru a susține coaliția patriotică care se reunește în jurul proiectului din Parlamentul European și din România a lui Laurențiu Rebega, al cărui curaj țin să îl salut. Îi chem solemn pe toți românii să se unească în jurul forței naționale!”, a spus Le Pen, în discursul susținut în cadrul Conferinței Internaționale ”Europa noastră — Europa Națiunilor”, care a avut loc la Sinaia.

Ea a susținut că Uniunea Europeană nu rezolvă „nicio criză”, dând exemplul migranților care „se aglomerează la frontiere”.

„Atunci când islamismul pare să avanseze spre România, șeful serviciilor de informații germane vine și recunoaște că a subestimat riscul infiltrării teroriștilor așa zisului stat islamic în rândul refugiaților. Această orbire este rezultatul unei decizii politice. La fel ca niște căști pe urechi și chiar mai mult, ca o mască, ideologia europeană a făcut ca statele să devină oarbe și surde la amenințare. Refuzul de a pune la îndoială dogmele a pus în pericol cetățenii nevinovați din vestul și din estul Europei, cultura și chiar identitatea lor”, a mai spus Le Pen.

În același timp, ea a catalogat drept un „moment cheie” votul pe care britanicii îl vor da la referendumul cu privire la ieșirea din UE.

„În aceste condiții, nu este surprinzător că dorința de a ieși din UE devine din ce în ce mai mare. Britanicii vor vota în două luni. Este un moment cheie pentru istoria europeană. Sper ca francezii să nu aștepte prea mult o oportunitate similară. Sper ca România să se redreseze și să își găsească mândria și puterea de dezvoltare. Eu cred că țărilor europene nu le va lua prea mult timp să renunțe la acest vis siropos, vechi, din anii 1950…”, adăugat Marine Le Pen.

Președintele Frontului Național din Franța, Marine Le Pen, membră a Parlamentului European, a declarat că formațiunea pe care o conduce nu este finanțată de Rusia.

„Era o anchetă americană lansată pentru a descoperi sursele de finanțare ale diverselor mișcări politice, dar nu sunt finanțată de Rusia. (…) Vă asigur că nu suntem finanțați de ruși, suntem un partid liber și cred că ați observat deja acest lucru”, a spus Le Pen, într-o conferință de presă.

În context, ea a explicat modul în care a ajuns să ia un împrumut de la o bancă ceho-rusă.

„Am încercat să obțin un împrumut de la o bancă franceză și am fost refuzată, am încercat să obțin un împrumut de la o bancă europeană și am fost refuzată, am încercat să obțin un împrumut de la o bancă mondială și am fost refuzată. Singura care a acceptat să mă primească, dar cu dobânzi deloc prietenoase — 6% — a fost o bancă ceho-rusească. Astfel, m-au acuzat că am acceptat să închei un contract cu această bancă. Dar dacă știți alta, o bancă din România, care ar accepta să finanțeze Frontul Național, să ne împrumute bani, nu ezitați, dați datele. Dacă există o bancă interesată, nicio problemă, o înlocuiesc cu plăcere”, a declarat Marine Le Pen.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares