Iun 6, 2023, 05:55

Factura la telefon a primarului Timișoarei, 3200 de euro. Plătită de bugetul public

nicolae-robu

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost plecat o săptămână alături de familie şi de vicepreşedintele PNL Timiş, Dumitru Dinulescu, iar la întoarcere a primit o factură la telefon de peste 3200 de euro, plătită din bani publici, scrie pressalert.ro.

Conform informaţiilor şi probelor deţinute de PRESSALERT.ro, Primăria Timişoara a plătit doar pentru traficul de date şi apeluri telefonice în roaming din Serbia şi Emiratele Arabe Unite de pe mobilul lui Robu suma de 11.379 lei plus TVA, adică 14.109,96 lei, echivalentul a peste 3200 de euro.

Subiectul facturii a devenit fierbinte în plenul de marţi al CLT, când consilierul PSD Alfred Simonis i-a cerut liberalului Petrică Flolică să facă o anchetă şi vizavi de facturile edilului şef, la fel cum a făcut pentru neplata chiriei de la sediul PSD Timiş. Edilul şef Nicolae Robu a explicat în plen că „a cerut să i se trimită poze de la deszăpezire”. „Nu am vrut să vă dau importanţă că aţi fost ridicoli tot vorbind că primarul Timişoarei a cheltuit acea sumă, care desigur pare mare pentru omul de rând. Nu am vrut să mă dezvinovăţesc. Nu am nicio vină, am muncit pentru Timişoara primarul nu poate sta rupt informaţional de ce se întâmplă în ţară. Nu s-ar fi întâmplat aşa dacă compania de telefonie mobilă m-ar fi avertizat la ce valori am ajuns. Dacă aş fi ştiut la ce valori se ajunge, aş fi spus stop informării video mai devreme şi m-aş fi informat şi fără telefon, dar nu m-a atenţionat nimeni şi lucrul acesta este verificabil”, a spus Robu.

0 Comentarii

Shares