Mar 24, 2023, 23:57

Finul lui Ponta îi scrie lui Zgonea pe Facebook să își dea demisia

zgonea

Deputatul PSD Marius Manolache, cunoscut pentru calitatea sa de fin al lui Victor Ponta și pentru declarațiile conform cărora parlamentarii trebuie să aibă pensii speciale pentru că nu sunt egali cu ceilalți cetățeni, a postat pe pagina de Facebook a lui Valeriu Zgonea două comentarii acuzatoare, în care îi cere acestuia să își dea demisia de la șefia Camerei Deputaților.

„Avem colegi in PSD a caror integritate morala este mult mai pregnanta comparativ cu a dvs, si cel putin acestia nu si ataca liderii, care asa cum sunt ei „condamnati sau inculpati”v au nominalizat si v au sprijinit pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor la care sper sa renuntati la inceputul sesiunii parlamentare”, este primul comentariul al lui Manolache.

„esti PSD ist adevarat domnule Zgonea, dar sa vedem ce zic si colegii nostri in legatura cu declaratiile dvs pentru presa straina. Daca vreti sa candidati pentru functia de Presedinte PSD va trebui sa ne convingeti ca meritati”, a scris deputatul un al doilea comentariu.

Cele două texte au fost postate ca reacție la interviul acordat de Zgonea agenției Associated Press, în care președintele Camerei Deputaților a spus că PSD, cu premierul inculpat, este în criză.

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares