Ian 28, 2023, 18:24

Fostul principe Nicolae mulţumeşte românilor pentru susţinere

nicolae 3

Fostul Principe Nicolae pare că a început să îşi accepte viaţa departe de România, cu noul statut. În urmă cu puţin timp şi-a schimbat numele paginii sale oficiale de Facebook în Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills şi le-a mulţumit românilor pentru susţinerea din ultimii ani. Cu precădere pentru miile de mesaje trimise în ultimele zile, când a fost îndepărtat din linia de succesiune a Familie Regale a României.

„Mii de mesaje! Le mulţumesc tuturor celor care, în anii cât m-am aflat în mijlocul românilor, mi-au acordat încrederea, sprijinul şi speranţa lor, şi care şi-au oferit ajutorul la iniţiativele dedicate propăşirii României. Nicolae Mihai de Roumanie Medforth Mills.

În istoria Casei Regale a României au mai existat două excluderi. Carol al II-lea a fost exclus în 4 ianuarie 1926, după ce a renunţat la tron pentru Elena Lupescu. 11 ani mai târziu, prinţul Nicolae, cel de-al patrulea născut al regelui Ferdinand şi al reginei Maria şi fratele mai mic al lui Carol al II-lea, a renunţat la drepturile de membru al Case Regale.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares