Feb 2, 2023, 13:15

Fostul prinț Nicolae se mută în Kenya. Cum motivează Casa Regală dezmoștenirea

nicolae

La câteva ore după anunțul făcut de Casa Regală în legătură cu pierderea de către prințul Nicolae a drepturilor de moștenitor al Coroanei, fostul prinț și-a trecut pe pagina de Facebook numele de muritor de rând, Nicholas Michael Medforth-Mills, și a publicat explicația oficială oferită de Casa Regală pentru excluderea sa. Ioan Luca Vlad, consilier privat al Casei Regale a spus că de vină pentru decăderea din drepturi a moștenitorului ar fi faptul că acesta „a avut activități private care nu concordă cu activitatea de moștenitor”. 

„Nicolae a avut implicări în sportul de performanță, activități private ce nu concordă cu activitatea de moștenitor, nu avea experiență diplomatică, iar aceste provocări erau prea mari și puteau nu meargă atât de bine în viitor. Si de ce să astepți sa fie o problema când poți să o închei de comun acord înainte. Coroana rămâne puternică cu Linia de Succesiune pe care o avem.”, a spus Ioan Luca Vlad.

Acesta a anunțat într-o intervenție la postul Digi Tv că Nicolae a plecat deja din țară și că se va stabili în Kenya, unde a lucrat în 2006.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares