Ian 27, 2023, 22:56

Gabriel Oprea a demisionat din toate funcțiile din Guvern

oprea bun

Demisia lui Gabriel Oprea din funcția de viceprim-ministru și ministru al Afacerilor Interne a ajuns la Biroul permanent al Senatului.

„Am luat și noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcția de viceprim-ministru pentru securitate națională și din cea de ministru de Interne și (…) delegarea atribuțiilor domnului secretar de stat Ilie Botoș. Demisia este din 6 noiembrie și are rezoluția favorabilă a premierului interimar. E o chestiune care ține de formalism și cred că astăzi Administrația Prezidențială va emite și decretul respectiv”, a spus vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru.

Liberalii depuseseră acum 3 zile la Senat o moțiune împotriva lui Oprea ca urmare a accidentului din coloana oficială a vicepremierului. Biroul Permanent a confirmat că aceasta nu va mai fi discutată ca urmare a demisiei liderului UNPR din Guvern.

Demisia este datată 6 noiembrie și are rezoluția favorabilă a premierului interimar Sorin Cîmpeanu, care acum este și interimar la Interne.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares