Ian 29, 2023, 02:14

Gabriel Oprea conduce PSD în locul lui Ponta

foto bn24.ro

Gabriel Oprea participă la şedinţa Biroului Permanent în care PSD urmează să adopte o decizie politică în cazul votului pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe.

Oprea a avut înainte asta o întâlnire cu Marian Oprişan, care a declarat după discuţia cu premierul interimar că nu mai doreşte ca PSD să iasă de la guvernare.

„Eu am propus ca de la 1 iunie PSD să iasă de la guvernare, dar acum trebuie să continuăm”, a spus Oprişan.

Rovana Plumb a ţinut, de la bun început, să salute „prezenţa domnului general, premier interimar şi preşedinte UNPR” şi să sublinieze că guvernarea va continua în actuala formulă, coaliţia politică care susţine Guvernul fiind funcţională.

„Partidul Social Democrat este un partid unit, un partid solid, este un partid stabil. De asmenea, guvernarea va continua, este o guvernare stabilă. Am făcut lucruri bune pentru tot ceea ce înseamnă români şi România. Coaliţia este funcţională”, a spus Plumb.

Ea a adăugat că activitatea parlamentară continuă în mod normal.

Plumb a precizat totodată că este în legătură permnanetă cu Victor Ponta, aflat în Turcia, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares