Ian 30, 2023, 22:54

Gabriel Oprea: „Lui Ponta în intimitate îi spun Victoraș. Eu am fost reevaluat de toți președinții”

gabi

Gabriel Oprea a arătat într-o emisiunde la Realitatea TV care este relația sa cu Victor Ponta. „De față cu ceilalți miniștri îi spun domnule prim-ministru și mă ridic în picioare. În intimitate îi spun Victoraș”, a spus Oprea. Prin comparație, acesta a declarat că lui Traian Băsescu i-a spus întotdeauna „dumneavoastră”.

Gabriel Oprea a afirmat, citat de Agerpres, că a fost reevaluat „în sensul bun” de aproape toți președinții României, deoarece a demonstrat solidaritate în momente grele și întotdeauna și-a respectat cuvântul.

„În momentul în care am lucrat mai mult împreună, dincolo de campaniile politice, când faci ceva cu adevărat pentru țara asta și îți faci datoria… Cred că aici este plusul meu, că stau la greu, că nu fug la prima greutate și că îmi țin cuvântul dat. Și cred că m-au reevaluat cam toți președinții, în sensul bun, pentru că sunt un om care stau la greu. La greu, toți vor să aibă oameni adevărați”, a declarat Oprea la Realitatea TV.

El a adăugat că a arătat întotdeauna respect funcției de președinte al României și a evitat orice conflict cu șeful statului.

„Am avut o relație corectă cu toți președinții României și (…) îi respect pe toți președinții României, ca instituție, indiferent ce spun sau ce nu spun, nu le-am răspuns niciodată până acum în contradictoriu. (…) Respect instituția președintelui României. Îl respect pe președintele Iohannis, este președintele României, ales de români”, a precizat Gabriel Oprea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares