Feb 3, 2023, 03:16

Gabriel Oprea susține că Iohannis l-a chemat la discuții

foto cotidianul

Președintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat la Antena 3, că Președintele Iohannis a fost cel care l-a chemat la Cotroceni luni seara, pentru o discuție privată.

„M-a sunat domnul Mihalache și m-a rugat să ajung cu jumătate de oră mai devreme, înainte de consultările cu partidele, i-am spus da, cum să nu”. Oprea nu a dorit să spună despre ce a discutat cu Președintele, afirmând că „au avut o discuție pe orice altă temă”

Oprea a ținut să precizeze că are „multe defecte dar are o calitate, se ține de cuvânt”, că îl susține „uman și politic total” pe Victor Ponta, dar că îl sprijină și pe Klaus Iohannis.

„Așa cum am promis îl sprijin pe președinte indiferent cum îl cheamă”, a spus președintele UNPR. Acesta a precizat că a avut și întâlniri cu liderii PNL în contextul negocierilor pentru moțiunea de cenzură, și a sugerat că i s-ar fi propus funcția de prim-ministru.

Oprea a spus însă că și Victor Ponta i-a oferit funcția de prim-ministru pentru a susține moțiunea de cenzură împotriva guvernului Ungureanu, în 2012, dar a refuzat.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares