Iun 2, 2023, 00:44

Gabriel Oprea susţine că nu a ştiut că poliţistul a căzut în groapă şi că nu va demisiona

OPREA

Gabriel Oprea nu vede pentru ce şi-ar da demisia. În pima şi singura declaraţie făcută după moartea poliţistului din coloana sa oficială, Oprea a pretins că a tăcut până acum pentru că „nimic din ceea ce spunem sau facem nu poate alina durerea familiei”

„Din respect pentrut familia îndurerată am ales sa nu fac declaraţii publice imediat dupa accident. Poliţia a oferite detalii operative. În ceea ce mă priveşte am ales să fiu alături de familie, să prezint personal condoleanţe familiei îndurerate, să nu ofer explicaţii în raport cu acuzaţiile iresponsabile”, a spus Oprea.

Acesta susţine că „Accidentul s-a petrecut în seara zilei de 20 octombrie în timpul unei deplasări în scop profesional” ”

„La un moment dat coloana s-a oprit. Nu am văzut că este vorba despre un accident. Unul dintre ei ne-a făcut semn să continuăm deplasarea. Maşina de poliţie din faţă si cei doi colegi au ramas acolo. Abia după ce am depăşit locul accidentului am aflat. Am comunicat de urgenţă cu SMURD şi am solicitat să fiu informat în permanenţă de ceea ce se întâmplă. Din păcate, colegul nostru nu a putut fi salvat. Am făcut tot ce am putut pentru a fi salvat. În ceea ce priveşte speculaţiile că aş fi încălcat legea, vă asigur că acestea sunt complect (sic) nefondate. Vreau să îi asigur pe toţi colegii mei, pe toţi partenerii, că voi continua să îmi fac cu responsabilitate datoria, şi mă voi bate ca întodeauna pentru drepturile lor. Aşa cum nimic nu e mai presus de viaţă, nimeni nu e mai presus de lege.”, a spus Oprea

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares