Iun 7, 2023, 15:31

Gabriel Oprea, zbierând la jurnalişti: „nu am avut nicio zi de concediu şi am muncit foarte mult!”

foto bn24.ro

Gabriel Oprea i-a convocat marţi pe parlamentarii UNPR la o şedinţă de urgenţă pentru a le transmite, după declanaşarea războiului cu Klaus iohannis, că partidul rămâne la guvernare şi că el nu îşi dă demisia. Şedinţa a durat 5 minute, timp în care senatorii şi deputaţii UNPR l-au aplaudat în picioare pe General.

Obişnuit cu aplauzele, Oprea nu şi-a putut stăpâni nervii în faţa jurnaliştilor, la care a urlat că el se afla în misiune, era la serviciu, venea de la o instuţie a statului şi că nu a avut nicio zi de concediu

„Eram la serviciu şi se va dovedi acest lucru! Veneam de la instituţie a Statului! Viteza o va stabili Parchetul, nu e treaba mea. Care era urgenţa o va stabili Parchetul! Este vorba doar de un echipaj de poliţie pe care l-a avut întotdeauna un ministru de interne! Ştiu că anul acesta s-au făcut investiţii, motocicletele sunt noi, nu au voie să iasă decât dacă îndeplnesc criteriile tehnice. Voi răspunde ca martor la toate întrebările, la Parchet. Eram la serviciu, se va dovedi acest lucru. Nu vă spun dumneavoastră, la Parchet trebuie să spunem aceste lucruri! Am fost la instituţii ale Statului român!”, a ţipat Oprea, enervat de tirul întrebărilor presei. El a precizat că se afla singur în maşină, cu aghiotantul.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares