Iun 6, 2023, 06:58

Gabriela Firea, ode pentru Dragnea: când Pandele era în spital, a legat o relaţie specială cu preşedintele PSD

firea si dragnea

Gabriela Firea a ţinut să îi închine o odă şefului său, la Şcoala de Vară a femeilor PSD, organizată astăzi la Mamaia, în contextul nenumăratelor sale dezminţiri din ultima perioadă legate de intenţiile sale de a deveni preşedinte al partidului şi candidat la Preşedinţie în 2019.

„Sunt aici în calitatea de vicepreşedinte PSD şi primar general, datorită unui singur om. Iar acel om se numeste Liviu Dragnea. Acest om a avut încredere în mine, şi deşi a avut foarte multe presiuni şi foarte multe insistenţe să accepte o candidatură mai convenabilă pentru ceilalţi contracandidaţi, şi-a asumat toate riscurile pentru a mă susţine în fiecare clipă a unei campanii dure şi murdare, pentru că a crezut în mine. (…) Profit de această invitaţie să aduc câteva lămuriri pe care le-am mai făcut dar nu am fost bine înţeleasă. Domnule preşedinte, în ultima perioadă în presă rulează ştiri cum ca Gabriela Firea s-ar pregăti să vă ia locul. Sunt aşa cum mă ştiţi, sunt un om extrem de responsabil, cu 7 ani de acasă. Între mine şi dvs s-a legat o relaţie profesională care nu poate fi deteriorată de calomniile din presă. Nu presa e vinovată, cei care proferează acest afirmaţii şi care încearcă să creeze un conflict între noi. Sufleteşte…Mi-aţi fost alături în campanie când rămăsesem singură aşa cum doar dvs ştiţi, şi câţiv colegi care nu au rezistat, care au clacat, care anu au făcut faţă ritmului de muncă, au fost oameni care ne-au abandonat pe drum. Au fost zile în care soţul meu fiind bolnav, internat în spital, nici nu mai aveam cui să ii cer sfatul şi rămăsesem să discut cu domnul preşedinte chestiuni psihologice, pentru că nu este simplu când eşti atacat din toate părţile. Ai nevoie de un om cu care să te sfătuieşti, căruia să îi împărtăşeşti acele gânduri, acele temeri, şi acel om a fost Liviu Dragnea. Simt că este necesar să fac aceste clarificări pentru că au apărut aceste manipulări dar eu chiar sunt lezată persoanl când văd că se crează acest conflict care nu va exista niciodată”, a povestit Gabriela Firea, asigurându-l pe Dragnea că „un conflict între ei doi nu va exista niciodată”

„Vorbe grele spuse de tine, Gabi”, i-a răspuns Liviu Dragnea, povestind şi el că în timpul campaniei electorale, a simţit că Gabriela Firea era singură şi nu avea un sprijin.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares