Oct 24, 2021, 16:59

Gabriela Firea, preşedintele Comisiei anti-viol din PSD

firea

Organizaţia de Femei a PSD a decis înfiinţarea unei comisii pentru implementarea Pactului pentru protejarea femeii  împotriva violenţei şi a violului. Preşedinte al Comisiei este Gabriela Firea, anunţă un comunicat al PSD.

„După ce tragedia elevei violate din judeţul Vaslui a ţinut capul de afiş al ştirilor din această vară şi a zguduit opinia publică, OFSD a decis că a venit momentul unor acţiuni concrete, pentru că numărul unor astfel de fapte îngrozitoare, dar şi a tuturor formelor de violenţă împotriva româncelor, să fie limitat considerabil”, se arată în comunicat.

„Nu avem voie, ca societate, să asistăm pasiv la asemenea manifestări violente! Agresiunile asupra femeilor, tot mai dese şi mai revoltatoare, trebuie să fie un semnal de alarmă pentru societatea românească! Este datoria noastra, a OFSD,  să acţionăm, să propunem tuturor forţelor politice Pactul pentru protejarea femeilor de violenţă domestică şi viol!”, arată comunicatul PSD.

Comisia de lucru se va consulta cu preşedintele organizaţiilor judeţene şi cu femeile primar pentru propunerile care se vor face privind îmbunătaţirea legislaţiei.

 

0 Comentarii

Shares