Iun 25, 2022, 19:27

Gabriela Firea vrea un bilet unic pentru RATB şi Metrou

firea si biletul

Gabriela Firea anunţă că dacă va câştig alegerile va implementa un nou sistem pentru transportul public, respectiv un bilet unic pentru toate mijloacele de transport public, autobuze, tramvaie şi metrou

„Este o soluţie clară şi mă voi asigura că blocajele din trecut vor fi rezolvate. Voi pune la aceeaşi masă toți factorii implicați – în principal Metrorex şi RATB – şi mă voi asigura că vor găsi o soluţie comună în beneficiul bucureştenilor”, se arată într-un comunicat al candidatului PSD la Primăria Capitalei.

 Firea a participat joi la o întâlnire cu sindicaliștii din cadrul Metrorex.

Lucrările de la magistrala Drumul Taberei afectează pe sute de mii de bucureşteni, surpările din zona Eroilor au afectat un cartier întreg. O linie de metrou care să lege orașul de Aeroportul Otopeni este o necesitate vitală pentru o capitală europeană. Chiar dacă metroul este acum în subordinea Guvernului, Primarul nu se poate detașa de aceste probleme. În plus, atunci când un incendiu în subteran blochează tranzitul într-o stație de metrou, siguranța călătorilor, a cetățenilor, este pusă în pericol, iar aceasta este una dintre responsabilitățile primarului”, a declarat candidatul PSD după întâlnire. 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares