Mai 28, 2023, 02:02

Gafă a lui Zgonea la Alba Iulia: Singura voastră bucurie este că o dată pe an venim noi aici să celebrăm ceva

zgonea

Alba Iulia este municipiu reședință de județ doar pe hârtie, iar singura bucurie pe care o au cetățenii acestui oraș este prilejuită de sărbătorirea Zilei Naționale a României, a spus Valeriu Zgonea la Alba Iulia, potrivit presei locale.

„Alba Iulia nu este un municipiu reședință de județ, astăzi, decât pe hârtie. Dumneavoastră trăiți în trecut. Singura voastră bucurie este că vă vizitează cineva. Este singura bucurie pe care o aveți în Alba Iulia și că o dată pe an noi venim aici să celebrăm ceva. În rest, Alba Iulia nu e pe hartă. Nici la PIB, nici la locuri de muncă, nici în IT, nici în producția industrială, nicăieri. De ce în ultimii 20-25 de ani nicio mare companie nu s-a relocat la dumneavoastră? Dar în Sebeș? (…) În ultimii ani au venit o grămadă de investiții și s-au redirecționat către Sebeș pentru că oamenii au ales asta, iar companiile multinaționale nu aleg cu sufletul, că îl cunosc pe cel de la PSD. Nu! Ei aleg pe măsurători foarte clare”, a spus președintele Camerei Deputaților, aflat în vizită la Alba Iulia pentru pregătirea alegerilor locale.

Obiectivul PSD în județul Alba la alegerile locale din 2016 este câștigarea primăriei municipiului Alba Iulia și desemnarea președintelui Consiliului Județean Alba, a spus, duminică, la Alba Iulia, președintele executiv al social-democraților.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares