Iun 6, 2023, 20:31

GALERIE FOTO Nunta lui Zgonea, cu Sebi Ghiță liber la dans și Oprișan liber la blonde

nunta zg bun

Vedetele nunții lui Valeriu Zgonea au fost, în afară de miri, desigur, Sebastian Ghiță și șeful Administrației Prezidențiale, Dan Mihalache. Primul a fost fericit să poată părăsi Ploieștiul unde procurorii îl surghiuniseră sub control judiciar, și s-a bucurat de libertate la masa lui Liviu Dragnea, alături de George Maior și Vasile Dâncu. Ghiță n-a scăpat ocazia să intre în conflict cu o autoritate, de data asta cu cea Divină, întrebând în gura mare ce caută la nuntă popii de la BOR (doi arhiepiscopi), invitați de Zgonea și așezați strategic la masă cu Generalul Oprea.

La nuntă s-a discutat despre noua lege a salarizării demnitarilor, ministrul finanțelor, Orlando Teodorovici dându-i asigurări proaspătului mire că va avea în curând un salariu de vreo 20 000 de lei pe lună din care să îi poată întreține pe toți copiii din toate căsătoriile, trecute și prezente.

Și Marian oprișan a făcut furori la nuntă cu iubita sa blondă.

Valeriu Zgonea a scris pe facebook după nuntă că este fericit și i-a transmis noii soții un mesaj: „Vă doresc tuturor să simțiți fericirea şi împlinirea pe care doar dragostea le poate aduce. Eu sunt norocos pentru că am întâlnit o persoană minunată, care m-a învățat că în viață te poți îndrăgosti de mai multe ori, dar cu adevărat poți iubi o singură dată! Laura, îți mulțumesc! Te iubesc!”

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares