Noi 27, 2022, 21:10

Generalul contraatacă. Cei care îi cer demisia sunt „carectere infecte, plătite din afara țării”

goprea

Gabriel Oprea a trecut la contraatac pe Facebook, punându-și oamenii să îl apere. Ion Răducanu, deputat UNPR, a postat o lungă osana la adresa lui Oprea, care este atacat de „caractere infecte”, „plătite de Soros”:

„Demisia vicepremierului Gabriel Oprea nu e monedă de schimb!

Asist înmărmurit de câteva zile la un atac concertat, furibund, demențial, ilogic și irațional, pornit cu ură și dispreț incredibil de câțiva deontologi autointitulați apărători ai democrației și dreptății sociale, „mari” gânditori ai societății capitaliste românești, care pe fondul nenorocirii abătute asupra familiei polițistului mort în timpul serviciului, aruncă cu noroi în ministrul de interne Gabriel Oprea – viceprim – ministrul care coordonează sectorul de securitate națională.
Gabriel Oprea este președintele partidului care a asigurat stabilitatea României în ultimii 5 ani, fie că unii recunosc, iar alții nu recunosc, din rațiuni politice, desigur meschine.
Sunt unul dintre vicepreședinții partidului, unul dintre cei care cunoaște bine efortul depus de Gabriel Oprea pentru soluționarea spinoaselor probleme ale lucrătorilor încadrați în instituțiile sectorului de securitate națională (elaborarea noii legi a pensiilor militare, recalcularea și majorarea pensiilor, mărirea salariilor și sporurilor, înzestrarea armatei și a poliției și multe, multe altele).
Nicicând după Revoluție, MApN sau MAI nu au avut un ministru mai bun, mai apreciat și mai eficient decât Gabriel Oprea. Până la tragicul accident petrecut zilele trecute, toți politicienii de frunte se gudurau în jurul lui, căutând să-l atragă de o parte sau de alta a eșichierului politic. Gabriel Oprea a rămas în picioare, păstrându-și demnitatea și cuvântul dat.
Supărați că nu le-a trecut moțiunea, liberalii, conduși cu măiestrie de două personaje deja celebre (modele de moralitate și patriotism) și-au văzut năruit, visul de a ajunge la putere.
Nemulțumirea i-a cuprins și pe alți susținători interesați sau dezinteresați ai liberalismului “de stânga”, promovat de eminențele cenușii democrat – liberale. Tragedia produsă din cauze încă neelucidate de organele abilitate, a mobilizat această coaliție de disperați ahtiați de putere, cărora li s-au alăturat mai multe ONG –uri formate din bursieri ai unor instituții subvenționate de Soros. Împreună au găsit momentul de a pune în mișcare o acțiune de defăimare a viceprim-ministrului Gabriel Oprea – prin interpretări eronate ale legislației, prin minciuni și dezinformări, prin folosirea de invective specifice vocabularului unor lipsiți de bun simț.
Și așa a început manipularea…Postacii plătiți și “jucătorii” de pe Facebook (care nu au ceva mai bun de făcut) – nu prididesc în a-i cere vicepremierului demisia, pentru a -i ajuta pe opozanți să-și împlinească visul de a ajunge la putere.
După mine, astfel de atitudini sunt specifice unor caractere infecte, unor politicieni nemernici, fără scrupule unor așa – ziși vectori de opinie, de regulă simbriașii cuiva sau altcuiva. Setea de sânge a unor „ spectatori români” din care mulți nostalgici ai epocii trecute, se suprapune de minune peste manifestările manipulatorilor de opinie ajunși să creadă că din fața computerului vor putea conduce România.
Nimic și nimeni nu mai e bun în România. Dacă faci ceva bine, atragi ură și dispreț. Dacă vorbești împotriva sistemului te trezesc unii dimineața devreme!
Așa cum pe vremuri se spunea că toți se pricep la agricultură și fotbal, putem spune astăzi că toți se pricep la conducerea treburilor țării ( dar, din fața computerului, camerei de filmat sau de la microfon).
Nu trebuie să vă chinuiți să mă catalogați drept „ avocatul diavolului”, pentru că cei care mă cunosc știu că sunt unul care spune lucrurilor pe nume. Ce pot afirma însă, cu siguranță este că prin această atitudine inconștientă de atac nejustificat și gratuit, conducerea PNL – PDL a adâncit criza politică, dând dovadă, încă odată – dacă mai era nevoie, de fariseism, populism, oportunism și disperare, de care nu se pot debarasa.
UNPR vrea renaștere națională, stat funcțional, economie consolidată, stat social și o Românie puternică și demnă, sigură, stabilă și prosperă!
Voi ce vreți ? Puterea, acum ori niciodată! Mai așteptați, învățați mai întâi să fiți oameni corecți și morali, să vă respectați cuvântul dat și adversarii, să aveți onoare și demnitate. România nu este numai a voastră, ci a tuturor cetățenilor săi cinstiți, onești, iubitori de neam și țară, sătui de hoți, mincinoși și ipocriți.
Gabriel Oprea nu merită să fie târât într-o astfel de mizerie mediatică, de către personaje politice rău intenționate, manipulate din interiorul și exteriorul țării, pentru că prin ceea ce fac contribuie din plin la destabilizarea politică a României, dorită și așteptată de prietenii săi “binevoitori și hrăpăreți”., a scris Răducanu

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares