Ian 27, 2023, 09:22

Geoană a lăsat la DNA 3 ceasuri primite cadou de la Vanghelie

Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, miercuri, 30 septembrie 2009. Mircea Geoana a declarat la Conferinta extraordinara a PSD Bucuresti, ca alegerile din noiembrie sunt cele mai importante din ultimii 20 de ani, pentru ca de rezultatul lor va depinde soarta unei generatii, nu doar a unui ciclu de cinci ani.

Senatorul Mircea Geoană a declarat, la ieşirea de la DNA, că a fost să lămurească „nişte chestiuni procedurale”, fără a face alte precizări despre dosar şi calitatea pe care o are în cauză.

„Am venit să lămuresc nişte chestiuni procedurale, pe care le-am şi lămurit”, a spus Mircea Geoană la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), unde a stat aproximativ 20 de minute.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX că Mircea Geoană ar fi fost chemat la DNA pentru că procurorii îl suspectează că ar fi primit de la Marian Vanghelie trei ceasuri, din mita care ar fi fost primită de primarul suspendat al Sectorului 5.

Potrivit surselor citate, Geoană ar fi recunoscut că a primit de la Vanghelie cele trei ceasuri, însă a spus că nu ştia că sunt din presupusa mita primită de edil.

Senatorul Mircea Geoană a fost citată să se prezinte miercuri la DNA, în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mită pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Mircea Geoană a fost audiat şi în 13 mai la DNA, el spunând atunci că a fost chemat de procurori să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, dar că nu poate să spună mai mult, pentru că este o cauză aflată în faza de urmărire penală.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este în arest preventiv din 14 martie, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

(credit foto Observatorph)

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares