Iul 3, 2022, 09:07

Gorghiu se răzgândeşte şi cere demisia lui Oprea în cazul poliţistului mort

gorghiu_iohannis_orban

Alina Gorghiu prinde curaj şi cere demisia lui Oprea. După ce postarea de pe Facebook în care îi reproşa ministrului de Interne că a atras furia internauţilor, copreşedintele PNL s-a răzgândit şi îi cere lui Oprea să părăsească funcţia, lăsându-i totuşi o portiţă.

UPDATE: Dacă vicepremierul Gabriel Oprea nu lămurește urgent și complet toată situația nu există altă soluție decât demisia sau demiterea acestuia”, scria Alina Gorghiu într-o postare recentă pe Facebook.

Într-o intervenţie precedentă pe Facebook, copreşedintele liberal îi reproşa generalului comunicarea. „O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență”, spunea Gorghiu.

„Nu așa se face domnule vicepremier Oprea, ministru al Afacerilor Interne!

Nu se așteaptă două zile, să vă mai gândiți dacă este cazul sau nu să admiteți că polițistul care a decedat făcea parte din coloana dumneavoastră oficială.

Nu se poate ca printr-un vag comunicat al Poliției Capitalei să minimalizați o tragedie. Trebuie să furnizați familiei, opiniei publice, colegilor polițiști toate informațiile necesare: ce activitate a avut loc, de ce era necesară deplasarea în regim de coloană oficială, cu ce viteză se deplasa coloana?

O politică responsabilă înseamnă asumare și transparență, așa că vă solicit să reveniți asupra exercițiului de comunicare cu care sunteți dator opiniei publice”, spune Alina Gorghiu într-o postare pe Facebook.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares