Noi 27, 2022, 16:50

Hackerii de la Anonymous anunță după atacurile de la Paris cea mai mare operațiune din istorie împotriva ISIS VIDEO

anonymous

Gruparea internațională de hackeri Anonymous a promis un atac fără precedent împotriva ISIS și a anunțat o campanie online împotriva rețelelor sale de recrutări online. Vorbitorul din spatele măștii Guy Fawkes promite în limba franceză represalii în urma atacurilor din Paris.

„Aceste atentate nu pot rămâne nepedepsite. De aceea membri Anonymous din lumea întreagă vă vor lua urmele. Așa cum am făcut-o după atentatele de la Charlie Hebdo. Așa că așteptați-vă la o reacție masivă a Anonymous. Să știi că vă vom găsi. Am declanșat operațiunea cea mai importantă lansată vreodată împotriva voastră. Așteptați-vă la numeroase atacuri online. Războiul a început. Pregătiți-vă. Poporul francez este puternic și se va ridica după această atrocitate și mai puternic. Aflați asta. Anonymous prezintă condoleanțe familiile victimelor. Suntem Anonymous, suntem legiune, nu iertăm. Nu uităm. Așteptați-ne”, se arată într-un anunț video postat online de gruparea internațională de hackeri.

Gruparea de hackeri a postat și pe Twitter mesaje similare, subliniind că va distruge toate site-urile sale de propagandă până nu va mai rămâne nimic din ele.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares