Mar 25, 2023, 22:52

Halucinant: Gabriel Oprea a făcut din angajaţii MAI sclavii săi personali

unpr politie rutiera

Digi24 a obţinut mărturii şocante despre modul în care Gabriel Oprea îi foloseşte pe angajaţii MAI în interesul său persoanl, tratându-i ca pe sclavi.

Martor:  „În fiecare zi se face aşa. În oraş se merge cu peste 100 km/h. E mai ceva ca Iohannis. Se face traseu, el fără traseu nu merge. Cred că şi la WC se duce cu coloana. Merge şi la restaurante. Se face coloană şi la plecare, şi la ieşire. Nu ştii când iese. Stai pe poziţie. Stai ca prostul indiferent că plouă sau e frig. Motociclist nu are de mult timp, de când s-a aglomerat, de la începutul şcolii. Motocicleta sparge şi lumea se dă la o parte. Mai nou… pe contrasens. E ca la el acasă. Numai cu viteză. Avem timpi. Timpi de reacţie de ajuns dintr-un loc în altul. Avem patru minute, şase. Face trei minute de la MAI la Guvern. La el e obişnuinţă. Sâmbătă, duminică se şi duce în vizită la rude”.

Martor cu identitate protejată: „ În fiecare zi: de acasă la Minister, Guvern, acasă seara. Mai sunt drumuri – ca să mănânce şi în Băneasa. Se duce la cineva acolo. Mai nou are şi procurorul general un motociclist pentru spate. Dar ăla nu face aşa, stă la semafor. Dar zice că i-a aprobat şi lui.

Ăştia care stau cu el mereu au ceva primă – un salariu de excelenţă. Dacă întârzii la el, sancţiune.

Odată era să îl facă unul bucăţi, a apărut din scurt. La el coloana nu era anunţată, totul era spontan. Auzi că dă prin staţie „îmbarcarea”. Ăştia de la fluidizare rămân degeaba, că se schimbă traseul. E singurul ministru care face aşa din câţi am prins”.

Martor: „Motociclistul nu avea ce să caute acolo. E regulă la noi, la 10 grade sau mai puţin nu se iese cu motor. Dacă te prinde ploaia, te adăposteşti sau mergi repede la bază. Ofiţerul din coloană trebuia să-i spună să plece, dar nu a avut curaj. Mai repede! Mai repede, tot îi spunea. Peste 100 km/h”.

Mărturiile sunt confirmate de investigaţiile de până acum. Procurorii au ridicat registrele Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei şi au constatat că misiuni similare cu cea de marţi seară, când a murit agentul Cosmin Gigina, sunt înregistrate zilnic.

Potrivit unor surse citate de Digi24 ministerul pe care Gabriel Oprea îl conduce întârzie să puna la dispoziţia anchetatorilor documentele pe care aceştia le-au solicitat. Ministerul a aprobat însă un comunicat care ridică multe semne de întrebare.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares