Feb 4, 2023, 01:39

Hotelierii îi răspund lui Ponta: Să vină la Mamaia să vadă că nu e mai scump ca la Miami

victor-ponta-mircea-cosma-sebastian-ghita-vlad-cosma

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism l-a invitat pe Victor Ponta să petreacă gratuit o vacanţă la Mamaia, cu familia, ca să testeze serviciile şi să studieze tarifele, propunându-i şi să introducă TVA zero în turism, , după ce primul ministru a spus că unde a mers în vacanţă a fost mai ieftin decât în staţiunea românească.

„Îi lansăm invitaţia să petreacă o săptămână la Mamaia, gratuit, la ce hotel doreşte, împreună cu familia, ca să vadă litoralul românesc şi preţurile practicate aici. Dacă sunt mai mari decât la Miami, cu această ocazie să scadă şi taxele. De acum vrem TVA zero la sută, dacă tot e scump la Mamaia. Trebuie să luăm, evident, măsuri să reducem taxele”, a declarat Alin Burcea, prim-vicepreşedinte al Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism.

„Este însă nevoie de adoptarea mai multor măsuri pentru ca turismul românesc să devină mai competitiv, dar şi să ajungă la 6% din PIB, nivelul de potenţial estimat de World Tourism & Travel Council în cazul ţării noastre, faţă de 2%, în prezent”, mai spun oficialii ANAT, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta a declarat, recent, că acolo unde a mers el în vacanţă „este un pic mai ieftin decât la Mamaia”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares