Mar 25, 2023, 01:13

Imagini dramatice de pe camerele de supraveghere de la unul dintre atacurile din Paris

salem

Imagini dramatice surprinse într-o cafenea mitraliată cu un Ak 47 de unul dintre jihadiști au fost prezentate în urmă cu puțin timp în exclusivitate de Daily Mail. În filmarea recuperată de pe camerele de supraveghere se poate observa că majoritatea celor aflați la terasă și în interiorul localului scapă pentru că teroristului i se blochează arma.

Mai mult, jihadistul se apropie de o femeie rănită, intinsă pe jos și încearcă să o execute de la câțiva centimetri distanță. Dar arma i se blochează încă o dată. Din informațiile polițiștilor, atacatorul este belgianul de 26 de ani Salah Abdeslam, dat în căutare internațională.

Sunt primele imagini clare cu teroriștii difuzate după atacurile din Paris care au provocat moartea a 130 de oameni.

În estul Parisului, pe strada Charonne, 2o persoane au murit într-o scenă de război. Un martor a declarat că a auzit rafale de armă automată timp de 2-3 minute. ‘Am văzut multe corpuri pe jos, pline de sânge’, a spus el. Țintele atacului au fost o cafenea și un restaurant japonez.

Puțin mai la nord, pe strada Alibert, un atac asupra terasei restaurantului ‘Le Petit Cambodge’ s-a soldat cu cel puțin 12 morți.

Alte cel puțin cinci persoane au fost ucise pe terasa pizzeriei ‘La Casa Nostra’, la câteva sute de metri de sala de spectacole Bataclan. ‘Erau cel puțin cinci morți în jurul meu, alții erau pe stradă. Am avut mult noroc’, a spus Mathieu (35 de ani), martor la sângerosul atac.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares