Mar 29, 2023, 19:14

Imagini incredibile cu eroul american din trenul Amsterdam-Paris, luptând cu 5 persoane, înainte să fie înjunghiat

TMZ

O cameră de Supraveghere de la un magazin din Sacramento a surprins lupta violentă dintre Spencer Stone și cel puțin 5 atacatori, care s-a terminat prin rănirea gravă a soldatului american de 23 de ani.

Stone poate fi văzut dominându-și adversarii, chiar dacă în multe momente era înconjurat de 5 sau 6 bărbați. Fiecare pumn al soldatului american își lovește ținta, pe când adversarii săi mai mult se încurcă între ei.

În imaginile difuzate de TMZ, se poate vedea cum unul dintre agresori îl lovește pe Stone în zona pieptului cu ceea ce pare a fi o armă. Bluza albă își schimbă imediat culoarea, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere ale unui magazin de băuturi alcoolice din Sacramento. Imediat soldatul se îndepărtează de grupul de atacatori, vizibil afectat, iar aceștia fug de la locul incidentului.

Spencer Stone, eroul american din trenul Amsterdam-Paris care a salvat de la măcel zeci de pasageri atacați de un terorist de origine marocană, a fost spitalizat cu răni grave, dar tatăl său spune că starea sa este stabilă.

Poliția este în căutarea a doi adulți de origine asiatică. Aceștia ar fi fugit de la locul accidentului într-o mașină Toyota care acum este dată în urmărire generală. Autoritățile au subliniat de mai mult ori într-o conferință ne presă că nu este vorba de un incident de natură teroristă sau rasială.

„Atacul nu pare să fie întâmplător. Se pare că are legătură cu un incident care a avut loc într-un club. A existat o dispută care a dus la o altercație. S-au schimbat mai multe cuvinte pe stradă, apoi s-a ajuns în locul în care a avut loc înjunghierea”, a spus adjunctul Poliției din Sacramento, California, Ken Bernard.

Polițiștii au adăugat că nu au putut vorbi cu Spencer, care va fi supus unei intervenții chirurgicale în următoarele ore. Starea lui era atât de gravă încât salvatorii care au ajuns la locul incidentului credeau că fostul soldat era mort.

VIDEO AICI si AICI

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares