Ian 30, 2023, 23:05

Înalt demnitar englez, filmat când priza cocaină în lenjerie de damă. „Am făcut sex într-un pod cu o prezentatoare BBC”

lordul lorzilor

Marea Britanie ar putea părea victima unui linșaj mediatic sau a unei influențe externe care vrea să îi șubrezească instituțiile în contextul frământărilor interne, dacă cele mai noi dezvăluiri despre scandaluri mușamalizate de pedofilie de pe vremea lui Tony Blari și Margaret Thatcher, consum de droguri la nivel înalt în timpul orgiilor sexuale, nu ar fi însoțite de dovezi incontestabile. Tot mai multe documente, fotografii și filmări despre comportamentul reprobabil al aleșilor britanici ies la iveală, în timp ce Marea Britanie își pune tot mai serios problema ieșirii din Uniunea Europeană, iar Scoția forțează în continuu pentru separarea de Regat.

Vicepreşedintele Camerei Lorzilor din Marea Britanie, lordul John Sewel, a demisionat duminică, după ce un ziar a publicat o înregistare video în care acesta apare petrecând pe jumătate îmbrăcat alături de două femei şi prizând ceea ce pare a fi cocaină, potrivit Daily Mail. Sewel, un parlamentar de rang înalt căsătorit, în vârstă de 69 de ani, însărcinat cu aplicarea standardelor în Camera superioară a Parlamentului, a fost filmat în lenjerie de damă, alături de două prostituate care l-au filmat. Imaginile au fost făcute publice de tabloidul britanic The Sun.

coperta the sun

„Incredibil, primești 200 de lire pe zi doar ca să iei prânzul”, îi spune una dintre prostituate lordului.

„Nu este pentru mâncare, draga mea, este ca să plătesc pentru asa”, spune Sewel potrivit filmării de mai jos.

Într-o nouă înregistrare, lordul Sewel s-ar lăuda că a întreținut relații sexuale cu două prezentatoare de la BBC. Le-a dezvăluit prostituatelor pe care le-a chemat în  apartamentul său din Pimlico, în centrul Londrei, și numele lor, dar și emisiunile celebre la care lucrează. „Era foarte tânără și foarte drăguță. Îmi plăcea de ea”, a spus lordul despre una dintre ele, cu care ar fi făcut sex, potrivit declarațiilor sale, într-un pod. Lordul nu s-a sfiit să facă și politică. Le-a vorbit prostituatelor de superficialitatea premierului David Cameron, de prostiile lui Tony Blair și decizia lui de a invada Irakul, sau despre primarul Londrei, Boris Johnson, pe care îl consideră „dobitoc”, potrivit tabloidului The Sun.

În cazul în care va fi găsit vinovat de încălcarea codului de conduită, Sewel ar putea deveni primul membru al Camerei Lorzilor dat afară din Parlament în baza unor reglementări la a căror introducere a contribuit, spune Mediafax. Sewel este membru al Camerei Lorzilor din 1996 şi a deţinut funcţia de secretar la Biroul din Scoţia, în timpul Guvernului laburist al lui Tony Blair.

O perioadă la fel de gri pentru Marea Britanie, potrivit dezvăluirilor recente. Scotland Yard ar fi indentificat în anul 1998 nu mai puțin de 12 pedofili, suspectați că și-ar desfășura mare parte din activitatea în apropierea copiilor. Lista cuprindea un ministru al cabinetului Blair și o celebritate britanică, potrivit unuia dintre polițiștii care au lucrat la acel caz, Clive Driscoll, un detectiv cu 20 de ani experiență. Acesta a povestit presei engleze că i s-a luat cazul și a fost transferat într-un alt departament, iar șefii au invocat „presiuni de sus”. Imediat, ancheta a fost oprită. Toată arhiva cazului, inclusiv documentația care îi incrimina pe cei 12 suspecți, a fost tranferată de la Poliția Metropolitană, de unde, majoritatea dovezilor, au dispărut.

Mai mult, „doamna de fier” a politicii britanice și europene, Margaret Thatcher, ar fi fost avertizată că unul dintre apropiați săi ar avea „o stranie pasiune pentru copii”, dar serviciul secret MI5 a sugrumat investigația, spunând că a cercetat cazul și că nu e cazul să îl mai continue.

1433 de suspecţi celebri sunt investigaţi de poliţie în cazul abuzurilor de copii din Regat, inclusiv politicieni, potrivit noilor date ale anchetei poliţiei britanice, făcute publice cu puțin timp în urmă. Dintre aceștia, 76 au fost sau sunt politicieni, 43 de suspecţi lucrează în industria muzicală, iar 135 în presă. Datele au fost dezvăluite de brigada special formată pentru aceste investigaţii care au făcut vâlvă în Regat, denumită „Operaţiunea Hidrant”. Dintre cei 1433 de suspecţi, mai mult de 1200 sunt în viaţa.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares