Apr 2, 2023, 07:49

Iohannis a ajuns la spital de la prea mult tenis

iohannis tenis

Preşedintele Klaus Iohannis a fost operat la Spitalul Militar la umărul drept, medicii anunţând că operaţia a decurs perfect şi că şeful statului se simte bine.

‘Preşedintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat şi operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central ‘Dr. Carol Davila’, la nivelul umărului drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos’, se arată într-un comunicat de presă al Spitalului Militar.

Klaus Iohannis a anunţat pe Facebook că îşi va relua activitatea la Palatul Cotroceni, după intervenţia chirurgicală pe care a suferit-o.

‘Astăzi am fost supus unei intervenţii chirurgicale la umărul drept. Operaţia a fost una reuşită, mă simt bine şi mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici şi mulţumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central ‘Dr. Carol Davila”, a scris Iohannis.

Afecţiunile expuse în comunicatul medicilor sunt caracteristice celor care supun mâinile unui efort susţinut, în special sportivilor şi mai ales în cazul jucătorilor de tenis. Klaus Iohannis este pasionat de tenis, având un teren cu nocturnă char la Vila Lac 3. Înainte să se mute aici, Iohannis juca seara tenis pe terenurile de la Clubul Diplomaţilor.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares