Dec 9, 2022, 08:26

Iohannis, agent electoral pentru Buşoi

foto rtv

Cristian Buşoi, care va fi anunţat miercuri drept candidat oficuial al PNL pentru Primăria Capitalei, primeşte o mână de ajutor din partea Preşedintelui Klaus Iohannis, care l-a luat marţi cu el în vizitele făcute la Bursa Mărfurilor şi la Institutul Astronomic. Buşoi are 4,1% intenţie de vot în sondajele comandate de PNL.

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat, marţi, Institutul Astronomic al Academiei Române, alături de europarlamentarul Cristian Buşoi, care s-a înscris în competiţia internă din PNL pentru Primăria Capitalei, şeful statului nedorind să precizeze calitatea în care acesta a fost invitat.

Cristian Buşoi l-a însoţit pe preşedinte pe tot parcursul vizitei sale de la Institutul Astronomic, la final Iohannis fiind întrebat de jurnalişti în ce calitate a fost invitat europarlamentarul PNL. „L-am invitat să mă însoţească”, a răspuns preşedintele.

La rândul său, Cristian Buşoi a evitat întrebările jurnaliştilor şi a plecat fără să precizeze în ce calitate a participat în delegaţia preşedintelui Klaus Iohannis.

 

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares