Mar 29, 2023, 10:40

Iohannis despre tragedia din club: Am indicii că s-a încălcat legea. Va fi declarat doliu naţional

kwi

Preşedintele Klaus iohannis a declarat, la sosirea la Spitalul Floreasca, unde vizitează victimele incendiului din Clubul Colective, că are indicii că nu s-a respectat legea şi că acesta este motivul producerii tragediei.

„Am indicii că nu au fost respectate că nu s-au respectat reglementările legale. Am indicii că ignorarea legii a dus la această tragedie”, a spus Klaus Iohannis.

Acesta a spus că a stat toată noaptea în legătură cu porcuorii care au deschis dosar în acest caz şi că doreşte ca ancheta să se finalizeze cât mai repede.

„Sunt îndurerat, sunt cutermurat dar sunt şi revoltat că o astfel de tragedie s-a putut întâmpla chiar în mijlocul Bucureştiului. Atâţia oameni, tineri nevinovaţi care s-au dus să se distreze au murit. Problema s-a abordat după principiul las că merge şi aşa”, a spus Pre;edintele. Acesta a anun’at c[ de vineri noaptea a luat decizia să ceară declararea doliului naţional.

Klaus Iohannis i-a convocat la Cotroceni pe Gabrie Oprea şi pe Raed Arafat, şi a anunţat că după discuţia cu aceştia va merge la Clubul Colective să vadă cu ochii lui locul tragediei

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares