Iun 4, 2023, 00:00

Iohannis îl laudă pe Dan Mihalache

mihalache si iohannis

Klaus Iohannis a ținut să arate în cartea sa „Primul Pas” că îi apreciază pe consilierii pe care i-a luat la Cotroceni și că are încredere în competența lor și în faptul că „se află pe aceeași lungime de undă”. Precizările vin în contextul în care s-au făcut mari presiuni asupra lui Iohannis de către o parte a presei și a societății civile afiliate Monicăi Macovei și lui Traian Băsescu pentru a renunța la numirea lui Dan Mihalache în postul de șef al Administrației Prezidențiale.

Despre Dan Mihalache scrie Președintele în cartea sa că a fost singurul său strateg politic în perioada campaniei pentru prezidențiale. „Am conceput partea politică a campaniei împreună cu Dan Mihalache, de la început și până la final. (…) Om din partid, nu consultant extern. Cu consultanți nu am lucrat, am refuzat din capul locului”, poveste;te Iohannis.

Acesta spune că „toți consilierii care au intrat în echipa de la Cotroceni sunt specialiști”. „Fără să simt că suntem pe aceeași lungime de undă nici nu aveau cum să ajungă în apropierea mea”, mai scrie Iohannis.

Credit foto jurnalul.ro

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares