Oct 15, 2021, 23:31

Ironiile PSD: Robert Negoiță și „cancerul corupției”

negoita

Primarul sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, a fost ales joi, în unanimitate, președinte al Organizației PSD București, în locul Ecaterinei Andronescu.

„PSD, ca întreaga societate, își dorește curățarea societății românești de acest cancer, acest putregai care este corupția. PSD își dorește o Românie curată, o Românie necoruptă”, a afirmat Robert Negoiță în discursul său în fața Conferinței Organizației PSD București.

Negoiță, citat de Agerpres, a amintit că obiectivele sale dar și ale PSD sunt „o administrație eficientă și lupta împotriva corupției”.

Ecaterina Andronescu, fostul lider al PSD Bucureşti, consideră că Robert Negoiţă este potrivit pentru a conduce filiala din Capitală a partidului, adăugând că îl încurajează să ducă mai departe proiectele formaţiunii politice.

„Niciodată nu am fost de părere că funcţia îl face pe om, ci, dimpotrivă, am gândit că omul, prin ceea ce este el (…) dă valoare funcţiei pe care o gestionează într-un moment sau altul. De aceea, vreau să vă spun că, în momentul în care am aflat că domnul primar al Sectorului 3 doreşte să candideze pentru funcţia de preşedinte la organizaţia de Bucureşti, am considerat că este potrivit ca şi prin votul dumneavoastră, sper ca astăzi să îl încurajăm să deseneze aceste proiecte ale organizaţiei şi să ducă organizaţia mai departe”, a spus Andronescu, adăugând, totodată, că rămâne „aşa cum a fost mereu, un om cu dedicaţie publică, cu disponibilitate faţă de cei care au probleme care trebuie rezolvate”.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares