Iun 7, 2023, 15:02

Jurnalist în greva foamei până la demisia lui Gabriel Oprea

goprea

Robert Veress, redactor-șef al ziarului Puterea, fost jurnalist la Jurnalul Naţional, anunţă că intră în greva foamei. Veress spune că luni va merge pe trepetele guvernului, de unde nu are de gând să plece până când nu va fi reparată nedreptatea rămânerii în funcţie a lui Gabriel Oprea, pe care îl consideră vinovat de moartea poliţistului Gigină.

„Când Gigină a căzut și era limpede că i s-a întâmplat ceva foarte grav, Oprea a ordonat ca mașina lui să fugă în trombă de la locul tragediei, trecând cu scrâșnet peste fiarele contorsionate pe care un martor sosit la fața locului se chinuia să le ridice de pe trupul polițistului.(…) 

Chiar și cei care s-au lăsat aburiți de mesajele populiste ale lui Oprea și ale clicii lui, înțeleg acum cu ce fel de personaj(e) avem de a face. Doar politicienii încorsetați în interesele lor mercantile, legate ombilical de „interesul național” marcă înregistrată UNPR, preferă să se prefacă și să tacă.

Între rolul de observator (ca jurnalist) și obligația de a da un exemplu atunci când îndemni la revoltă, de această (unică) dată aleg ultima variantă. Anunț, pe această cale, că, dacă luni, la ora 12, Gabriel Oprea va mai fi vicepreședintele Guvernului României, mă voi deplasa în Piața Victoriei, în fața sediului Guvernului și voi protesta prin greva foamei și a setei, rămânând la fața locului, până ce voi obține demisia individului sau până ce voi pieri”, a anunţat Robert Veress într-un editorial recent.

0 Comentarii

Shares