Oct 16, 2021, 06:28

Jurnalistă agresată sexual în direct, la carnavalul de la Koln. Femeia: „Erau nemţi” VIDEO

CNN

O jurnalistă a postului de televiziune belgian RTBF a fost agresată sexual în timpul unei transmisii în direct de la carnavalul organizat în oraşul german Koln, unde au fost semnalate peste 20 de incidente similare în ultimele zile, potrivit CNN.

Concentrată pe transmisiunea directă, jurnalista nu şi-a dat seama ce se întâmpla în spatele ei. La început cei trei bărbaţi care acum sunt căutaţi de poliţie, doar mimau actul sexual sau arătau gesturi obscene. După transmisiune însă, un bărbat a atins-o, aşa cum spunea chiar ea într-un interviu.

Mai mulţi bărbaţi au venit în spatele meu. Au început cu un sărut pe gât. Am tăcut. Apoi cântând în franceză „vrei să te culci cu mine”? Şi asta poate fi acceptat.

Un bărbat m-a prins de umeri şi a făcut un gest, să îi spunem obscen, cu caracter sexual, fără să mă atingă. Mimând totuşi actul.

Apoi, bărbatul care era în margine mi-a arătat degetul, apoi celălalt. Au revenit la umerii mei, mimând din nou acel gest sexual.

Mi-am continuat transmisia în direct timp de un minut, un minut jumătate. După ce am terminat, omul care era în dreapta mea a venit şi mi-a atins sânii.

Directul s-a oprit. M-am întors la ei, vorbeau în germană. Erau nemţi, nu nord-africani, nu imigranţi, erau blonzii germani tipici. Am apucat doar să le spun în engleză că nu trebuie să facă asta, să nu mă mai atingă”, a spus jurnalista într-un interviu.

Sute de cazuri de molestare sexuală a femeilor au fost înregistrate în Koln şi în alte oraşe germane de Revelion, mulţi dintre agresori fiind refugiaţi.

INTERVIUL CU JURNALISTA

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares