Mar 25, 2023, 01:18

Kelemen Hunor: Vin şi de pe lună pentru oameni ca Mihai Răzvan Ungureanu

ungureanu

Kelemen Hunor spune că ar veni de oriunde să voteze pentru Mihai Răzvan Ungureanu, un om care a făcut atât de multe pentru el şi UDMR.

„Mă bucur că domnul lider al grupului PSD mă înțelege. Mă bucur că a ajuns la această înțelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta și nu mi-a fost ușor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dumneavoastră, domnule Neacșu. Nu mi-a fost ușor, dar mi-am respectat cuvântul și voi veni la serviciu și de la Miercurea Ciuc, și de la Cluj, și voi veni și de pe Lună pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi”, a declarat liderul UDMR.

Liderul UDMR i-a răspuns în acest fel parlamentarului PSD, Marian Neacşu, care i-a adus aminte lui Kelemen Hunor de modul dubios în care Mihai Răzvan Ungureanu a înstrăinat patrimoniul Gojdu, pe vremea în care era Ministru de Externe, în guvernul Tăriceanu.

„Îl pot înțelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moștenirea Gojdu”.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares