Mar 29, 2023, 19:57

Klaus Iohannis aşteaptă scrisori de la cetăţeni

site presidency

Administraţia Prezidenţială a lansat o nouă versiune a site-ului instituţiei, care are o nouă opţiune, solicitată de către Klaus Iohannis, aceea care le permite cetăţenilor să îi trimită mesaje.

„Mediul online reprezintă una dintre modalitățile prin care sunt permanent în legătură atât cu românii de acasă, cât și cu cei din afara granițelor. Campania din noiembrie 2014 a reprezentat cel mai bun exemplu al puterii oamenilor prezenți în online și relația puternică pe care o putem construi împreună. În acest sens, îmi doresc să păstrez această legătură și în calitate de Președinte al României.

Acest site este dedicat tuturor celor care doresc să se informeze despre activitatea Președintelui României și a Administrației Prezidențiale. Am spus dintotdeauna că îmi doresc o administrație performantă pentru România, care să se ridice la nivelul așteptărilor cetățenilor, iar acesta este unul dintre pașii făcuți de către Administrația Prezidențială pentru a fi mai aproape de dumneavoastră”, anunţă Iohannis pe noul site al Preşedinţiei.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares