Sep 30, 2022, 23:04

Lia Olguta Vasilescu, despre Mihai Voicu, vice PNL: „Nu-mi da lecții de anticorupție, bubosule!”

lia olguta si dragnea

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, îi ia apărarea într-un mod incalificabil colegului Claudiu Manda, președintele PSD Dolj, după ce Mihai Voicu, vicepreședinte PNL, a postat pe Facebook conversația dintre Manda și un cetățean, Manda spunându-i acestuia „băgați-aș **** în mă-ta!”.

Lia Olguța Vasilescu a postat și ea pe facebook un mesaj insultător la adresa lui Mihai Voicu: „Mișule! Un sfat! Nu-mi da lectii de anticorupție, bubosule!”

„De parca doar el ar posta numai tampenii! Misu Voicu, deputat turist de Dolj, a aflat intr-una din vizitele anuale prin judet si a si tinut sa-si impartaseasca prostia si altora, ca in Craiova s-ar fi cheltuit 3 milioane!!!! de euro doar pentru competitia Capitala Culturala. Cum a adunat el? Cum facea la partid cu colecta de pe la sefii de deconcentrate? Nici macar! A adunat bugetul anual al TUTUROR institutiilor de cultura din Craiova. Dupa parerea lui ar trebui sa desfiintam cu totul filarmonica, teatrul de papusi, opera, casa de cultura, ansamblul folcloric etc. Normal ca ar vrea sa le desfiintam, de vreme ce el nu vine la niciun spectacol, ca oricum nu vine prin judet. Misule! Un sfat! Nu-mi da lectii de anticoruptie, bubosule!”, a scris primarul Craiovei, vicepreședinte al PSD.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, va anunța luni ce măsuri are de gând să ia împotriva lui Claudiu Manda. Acum trebuie să analieze și comportamentul Liei Olguța Vasilescu. Ambii sunt pasibili de retragerea sprijinului politic de către PSD, conform noului cod de integritate al partidului.

lia olguta

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares