Mar 25, 2023, 13:40

Liderii politici se întorc la şcoală. Ce le urează elevilor

Sursa Facebook Klaus Iohannis

Atât preşedintele, cât şi premierul s-au întrecut în urările pentru elevi şi profesori, în prima zi a anului şcolar. Gândurile bune şi încurajările pentru elevi şi preşcolari au fost postate pe Facebook de Iohannis şi Ponta.

„Fiecare început de an şcolar este pentru mine o ocazie de bucurie şi speranţa unui nou început. Le urez celor care astăzi simt emoţia primei zile de şcoală un an bun, care să îi ducă mai aproape de visele lor profesionale şi intelectuale. Sunt alături de dascăli şi de părinţi în eforturile lor de a asigura educaţia celor ce reprezintă viitorul României puternice”, scrie Iohannis pe Facebook.

iohannis fb bun

Klaus Iohannis a mers în această dimineaţă la Târgovişte, la Colegiul Economic „Ion Ghica”, unde a participat la festivitatea de deschidere a noului an şcolar.

Şi premierul Victor Ponta le-a transmis elevilor şi profesorilor mult succes în activităţile din noul an şcolar. Urările au fost făcute tot pe Facebook.

ponta profil (1)
„Mult succes elevilor care încep astăzi un nou an şcolar! Să studiaţi cu atenţie, să treceţi testele cu note mari şi să ascultaţi de sfaturile părinţilor şi profesorilor, pentru că ei vă vor binele! Iar pentru cei cu gândul tot la vacanţă, prima va fi de pe 31 octombrie (pentru învăţământul primar). Un gând bun tuturor profesorilor pentru eforturile organizatorice depuse ca totul să decurgă bine şi pentru dedicarea de care dau dovadă faţă de generaţia tânără! Vă doresc tuturor un an şcolar de succes, cu multe împliniri şi bună înţelegere!”, scrie Victor Ponta pe pagina sa.

ponta fb

Primul ministru a participat la festivitatea de deschidere a anului şcolar la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” din Târgu Jiu.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares