Iun 4, 2023, 00:26

Liviu Dragnea, prim-ministru. Miniştrii lui Ponta nu mai au voie să stea toată ziua la (R)TV

sursa foto facebook Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a prezentat planul său de reorganizare a partidului, trasând reguli noi pentru miniştrii Cabinetului Ponta, pe care doreşte îi doreşte în raport de subordonare faţă de PSD. Astfel, Dragnea a spus că Miniştrii nu mai au voie să participe la toate emisiunile televizate unde sunt invitaţi pentru a comenta alte subiecte decât domeniul lor de activitate.

„O să rugăm miniştrii ca în apariţile publice să comunice ce fac pentru cetăţeni în domeniile pe care le coordonează. Un ministru care merge la tv şi care comentează alte teme dcât domeniul lui de acţiune nu ajută nici guvernul nici pe prim-ministru”, a spus Dragnea. Acesta a arătat că miniştrii trebuie să comunice mai bine cu grupurile parlamentare ale PSD şi cu membrii conducerii centrale a partidului.

Întrebat dacă acest lucru nu îl deranjează pe Victor Ponta, Dragnea a spus că a discutat cubiectul cu premierul.

„Am vorbit cu Ponta de când eram în guvern. El simte nevoia ca temele şi acţiunile guvernamentale să nu fie prezentate doar de el, ci de toţi miniştrii. Nu poate doar el… Asta este soluţia noastră, ca un ministru care se ocupă de un domeniu să comunice cetaţeanului român ce face el pt români şi România. E interesant să te duci la televiziuni care comentează divorţuri, dar pe cetăţeni nu îi interesează asta”, a spus Dragnea.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares