Mar 30, 2023, 04:18

Liviu Dragnea scoate năframa albă: „Nu mai vreau să mă cert cu Președintele Iohannis”

dragnea si iohannis

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat în această seară la RTV că nu mai dorește să se certe cu Președintele Klaus Iohannis, deoarece nu mai dorește ca România să fie divizată, în contextul amenințării rusești.

Dragnea a explicat că a renunțat la dorința lui de a tăia indemnizația Președintelui, despre care declarase până acum că este prea mare. Președintele PSD a arătat că el propune ca salariile demnitarilor să fie calculate în funcție de salariul mediu pe economie, astfel încât să varieze în funcție de performanța economică a Guvernului, însă „salariul Pre;edintelui ar trebui decuplat de asta, să rămână ca acum o sumă fixă”. „Eu nu am o problemă cu  eu nu am o probemă cu salariul Președintelui. Eu vreau să fie pace! Am alte lucruri în care mă cert cu Președintele și nu mai vreau să mă cert cu el”, a spus Liviu Dragnea.

Acesta a subliniat de câteva ori că nu mai dorește ca România să fie divizată, de teama amenințării lui Putin. „Sunt tulburări foarte mari, există mișcări acum în lume, reașezări care au loc după alegerile din Statele Unite, am văzut și eu declarațiile domnului Putin, numai o țară divizată nu ne-ar trebui acum”, a explicat liderul PSD.

 

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares