Mar 30, 2023, 04:44

Ludovic Orban: „Nu am băut alcool de 12 ani”

ludovic

Ludovic Orban a declarat marți seara că nu se teme de atacurile care vor veni la adresa sa în campania electorală pentru că „e greu de ucis”. „Au spus despre mine că sunt alcoolic, eu nu beau, nu pun gura, nu am mai băut alcool de 12 ani”, a declarat Ludovic Orban la Realitatea tv.

„Obiectivul meu este să câștig Primăria Capitalei cu un scor de peste 40%”, a declarat Orban.

El a arătat că l-a sunat pe președintele Klaus Iohannis, după ce a fost desemnat candidat al PNL la Primăria Generală, pentru a purta o discuție cu acesta, însă a subliniat că nu-i cere sprijinul șefului statului.

„L-am sunat eu, după decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia să port o discuție cu președintele și voi purta această discuție. (…) Nu mă duc la Klaus Iohannis să-i cer sprijinul, este președintele României, este implicat într-un proiect extrem de important pentru România, cred că bucureștenii trebuie să decidă ei cine va fi primarul Capitalei”, a spus liberalul.

El a spus că știe marile probleme cu care se confruntă Bucureștiul, indicând infrastructura, traficul, poluarea, calitatea slabă a serviciilor și „abuzul de monopol” pe care îl practică furnizorii de servicii și acuzând faptul că, în ultimii ani, Capitala a fost dominată, la nivelul administrației, de „amatorism”, „delăsare” și „heirupism”.

Ludovic Orban a susținut că Traian Băsescu nu ar avea nicio șansă să câștige Primăria Capitalei și a apreciat că o candidatură a acestuia ar fi „complet sub demnitatea poziției” de șef al statului, pe care acesta a ocupat-o.

„Nu ar arăta decât că, în spatele unei astfel de candidaturi disperate, există un calcul care nu face bine decât PSD”, a spus liberalul.

Însă, el a fost de părere că cel mai bun primar al Capitalei a fost Traian Băsescu.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares