Mar 29, 2023, 19:33

MAE: doi români au murit în atacurile teroriste la Paris

atac la paris

Doi cetățeni români au murit în atentatele care au avut loc la Paris în cursul nopții, a informat sâmbătă Ministerul Afacerilor Externe.

„Ministerul Afacerilor Externe anunță cu profund regret că decesul a doi cetățeni români în atacurile produse în cursul nopții trecute în capitala Franței a fost confirmat de autoritățile franceze. MAE informează că Ambasada României la Paris este în legătură cu familiile acestora și le va acorda asistența consulară necesară”, precizează un comunicat remis sâmbătă AGERPRES.

MAE amintește că un cetățean român a fost rănit ușor în atacurile survenite în cursul nopții în capitala Franței. Persoana în cauză a primit îngrijiri la un spital din Paris și, în cursul dimineții, a fost externată.

Totodată, MAE reiterează că cetățeanul român Andrei Marian Mihai nu a fost rănit în atacurile de la Paris. Acesta a confirmat direct unui reprezentant MAE că informațiile apărute pe contul său de Facebook au fost postate de alte persoane și nu sunt veridice.

Până la această oră, la nivelul MAE nu există alte semnalări de cazuri de cetățeni români care ar fi putut fi răniți sau decedați în atacurile de la Paris.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares