Mar 30, 2023, 11:21

Manelele lui Prigoană, difuzate în America şi Asia

taraf tv

Televiziunea de manele şi muzică de petrecere Taraf TV, deţinută de familia Prigoană, care emite în România, va fi difuzată şi în alte ţări din Europa, dar şi în America de Nord şi Asia de Sud-Est, potrivit unei decizii luate în acest sens de CNA, în şedinţa de joi, informează Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat, în şedinţa de joi, modificarea licenţei audiovizuale pentru postul de televiziune Taraf TV, pentru extinderea zonei de difuzare în Europa, America de Nord şi Asia de Sud-Est.

Astfel, membrii prezenţi la şedinţa de joi (Monica Gubernat, Florin Gabrea, Valentin Jucan, Gabriel Tufeanu, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) au votat în unanimitate modificarea licenţei audivizuale, în sensul modificării sediului social şi extinderii zonei de difuzare (Europa, America de Nord, Asia de Sud-Est) pentru postul Taraf TV (satelit). Totodată, s-a aprobat şi reautorizarea studiourilor acestei televiziuni.

În plus, CNA a hotărât trimiterea unei scrisori de aten?ionare pentu Taraf TV, pentru că nu a notificat Consiliul în momentul modificării sediului social.

Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Taraf TV este societatea Real Top Media TV SRL, ai cărei asociaţi sunt: Prigoană Silvius – 30%, Prigoană Honorius Adrian – 30%, Gărduş Rareş Alexandru – 20%, Mihalache Dumitru – 10%, şi Minea Gheorghe – 10%.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares