Mar 29, 2023, 10:50

Măsuri aberante de securitate pentru votul în dosarul Ponta. Liviu Dragnea nu a fost lăsat să intre în Parlament

zgonelu

Valeriu Zgonea a ordonat măsuri draconice de securitate în ziua votului pentru urmărirea penală a lui Victor Ponta. Agenţii SPP de la intrarea deputaţilor au primit dispoziţie să îi legitimeze pe toţi care doresc să intre, de teamă că printre ei s-ar putea afla protestatari aduşi de liberali la şedinţa de vot.

Din cauza asta, Liviu Dragnea a avut surpriza să nu fie lăsat să intre de oamenii de la pază, pentru că, întâmplător, nu avea la el nici legitimaţia de deputat, nici insigna de parlamentar. „Domnule, dar nu mă cunoşti? Am fost ministru”, a încercat Dragnea să mizeze pe celebritate. „N-aveţi legitimaţie, nu intraţi!”, a venit replica cerberului lui Zgonea.

„I-am arătat cartela de vot, a zis că nu e legitimaţie şi că nu pot să intru. Dar nu eram singur, erau vreo 12 deputaţi la coadă pe care nu i-au lăsat să intre”, a declarat Liviu Dragnea pentru BreakingNews24.

Liderul PSD, împreună cu preşedintele comisiei de apărare din Camera Deputaţilor, Ion Mocioalcă, au fost nevoiţi să sune la secretara lui Valeriu Zgonea, ca să obţină acces în Palatul Parlamentului.

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares