Oct 1, 2022, 21:07

Măsuri draconice în PSD. Pe cine mai bagă Dragnea în Parlament

Chiulul parlamentarilor PSD , care a dus la respingerea în Parlament a două legi importanţe ale guvernului Ponta, i-a făcut pe liderii partidului să anunţe măsuri radicale: cine chiuleşte nu va mai fi parlamentar.

După ce la Senat a fost respinsă legea lui Cazanciuc pentru înfiinîarea Agenţiei pentru prejudiciile din dosare, Liviu Dragnea a anunţat că va exista o discuţie cu lideri de grupuri parlamentare şi cu parlamentarii, ca să afle ce îi determincă să chiulească de la şedinţe.

„Va exista o discuţie serioasă cu liderii de grup, să vedem, poate nu circulă informaţia, poate nu e o coordonare foarte bună… Noi avem aici un loc de muncă, trebuie să venim la el”, a spus Dragnea

Acesta a precizat că primul criteriul pentru ca cineva să se afle pe listele parlamentare la alegerile de anul viitor este numărul de absenţe pe care l-a avut în actualul mandat.

„Vorbim de altă abordare, o abordare seriossă faţă de cei care ne-au trimis în parlament. Nu a fost nimebni obligat să candideze. De săpt viitoare va exista un sistem de evidenţă mult mai strict, îl facem şi public, cetăţenii să ştie cum stăm”, a mai declarat şeful PSD

0 Comentarii

Shares