Feb 4, 2023, 20:59

Mihai Toader este candidatul PSD în locul lui Onţanu

sursa foto pagina de Facebook a lui Mihai Toader
in foto: Mihai Toader, (stanga) Rodica Nassar, presedintele PSD Sector 2

Biroul Permanent Național al PSD a validat candidatura lui Mihai Toader pentru funcția de primar al sectorului 2, a anunțat joi liderul social-democraților, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă. Mihai Toader este viceprimar la primăria Sectorului 2 şi fratele preşedintelui PSD Sector 2, deputatul Rodica Nassar.

„Am validat câteva candidaturi pentru alegerile locale. (…) La sectorul 2 decizia politică pe care am luat-o este să-l avem ca și candidat pe domnul Mihai Toader, actualul viceprimar al sectorului 2, membru PSD”, a declarat Dragnea.

El a precizat că pe acest subiect a purtat o discuție și cu președintele UNPR, Valeriu Steriu.

„Agreează și dumnealor această candidatură și am stabilit ca în următoarele zile să încercăm să găsim o formulă de colaborare la nivelul întregului București, pentru toate sectoarele și pentru Primăria Capitalei, urmând ca mâine-poimâine să stabilim aceste detalii, după care o să le facem publice”, a spus Dragnea.

Potrivit președintelui PSD, BPN a validat alte trei candidaturi pentru primării de municipii.

„La Zalău candidatul nostru va fi domnul Ionel Ciunt, la Alba Iulia — domnul Călin Potor, la Ploiești — domnul Cristian Ganea”, a informat Liviu Dragnea.

0 Comentarii

Shares