Iul 1, 2022, 01:17

Ministrul agriculturii şi invitatul său din Kuweit şi-au spart nasurile în coloana oficială

sursa foto actualitateacalarasi.ro

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, și omologul său kuweitian, Ali Saleh Al Omair, care se află într-o vizită oficială în România, au avut un accident rutier joi, în apropiere de Slobozia. Două maşini din coloana oficială s-au ciocnit şi cei doi demnitari s-au ales cu nasurile sparte. Ministerul Sănătăţii a anunţat că ” ambii miniștri au suferit fracturi de piramidă nazală. La investigațiile CT nu au fost găsite niciun fel de probleme cervicale sau cerebrale.” După ce li s-au făcut analize la spitalul din Slobozia, miniştrii au fost duşi cu ambulanţa la Spitalul Elias.

„Am avut un accident cu mașina, în care eram împreună cu ministrul kuweitian. Eram în coloana oficială și a percutat o altă mașină…n-a apucat să se dea la o parte. Nu suntem grav răniți. Eram pe autostradă, mergeam către Brăila și s-a întâmplat după Slobozia. A venit SMURD-ul și ne-a luat de la locul accidentului și acum suntem la spitalul din Slobozia. Trebuie să ne controleze pentru că asta este procedura. Suntem loviți la nas și eu și ministrul kuweitian, dar suntem bine”, a declarat, joi, pentru Agerpres, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Întrebat cine se face vinovat de acest accident, șeful MADR a răspuns :”Nu știu, îmi este greu să spun eu cine este vinovat”

Ministrul din Kuweit a vizitat miercuri mai multe ferme din Călăraşi, scrie actualitateacalarasi.ro

Citeşte şi

0 Comentarii

Shares